Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пєсков пояснив, що мав на увазі Путін, говорячи про швидке завершення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков пояснив, що мав на увазі Путін, говорячи про швидке завершення війни

Дмитро Пєсков заявив, що Росія не відмовляється від своїх цілей в Україні

23 грудня 2022, 14:45 comments3036
Поділіться публікацією:

Під нещодавньою заявою президента Росії Володимира Путіна про нібито бажання якнайшвидше завершити війну в Україні мали на увазі не швидкі переговори, а досягнення цілей РФ у війні проти України. Як передає портал "Коментарі", про це заявив речник президента Росії Дмитро Пєсков, пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Пєсков пояснив, що мав на увазі Путін, говорячи про швидке завершення війни

Дмитро Пєсков. Фото: з відкритих джерел

"Жодних попередніх контактів щодо цього (переговорів — ред.) немає. Зрозуміло, будь-який конфлікт завершується за столом переговорів. Йдеться, перш за все, про якнайшвидше завершення СВО (війни проти України — ред.) шляхом досягнення тих цілей, які РФ перед собою ставить".

Варто зазначити, що російський диктатор Володимир Путін під час спілкування з журналістами в четвер запевнив, що Росія нібито прагне якнайшвидше закінчити війну в Україні, але хоче уникнути великих втрат.

Читайте також на порталі "Коментарі" — стало відомо, що приватна військова компанія (ПВК) "Вагнер" під керівництвом російського бізнесмена Євгена Пригожина закуповує для війни в Україні в Північній Кореї (та, зрозуміло, все заперечує). А аналітики Інституту вивчення війни (ISW) зазначають, що керівник Пригожин намагається збільшити роль своєї компанії у військових операціях в Україні, щоб утвердитися як центральна фігура російської ультранаціоналістичної спільноти, яка підтримує війну. Чи є можливість розвалити цю ПВК? Чого в найближчому майбутньому чекати від Пригожина та його міні-армії? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – мирні переговори між Україною та Росією можуть відбутися не раніше, ніж за кілька місяців. Про це пише The Wall Street Journal, аналізуючи дії сторін конфлікту, у тому числі нещодавні візити українського президента Зеленського до США, а екс-президента РФ, заступника голови Ради безпеки країни-агресора – Медведєва – до Китаю. Якими є перспективи переговорного процесу? За яких умов будуть готові до нього Київ та Москва? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини