Головна Новини Суспільство Війна з Росією Перша леді України зізналася, як справляється з тривогою та втомою
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша леді України зізналася, як справляється з тривогою та втомою

Олена Зеленська розповіла, що іноді дозволяє собі поплакати вночі

21 червня 2024, 11:17
Поділіться публікацією:

З початку повномасштабного вторгнення перша леді України Олена Зеленська зіштовхнулася із серйозними випробуваннями, які вплинули на її психологічний стан. У недавньому інтерв'ю британському виданню The Telegraph Зеленська відверто розповіла про свій досвід боротьби із психологічним вигорянням.

Перша леді України зізналася, як справляється з тривогою та втомою

Перша леді України зізналася у боротьбі з психологічним вигорянням

"Я намагаюся використати момент ефективно, тому що іноді, коли ми думаємо, що відпочили, насправді це не так", — сказала Зеленська в інтерв'ю The Telegraph .

Перша леді зізналася, що іноді прокидається ночами з тривогою, проте намагається, щоб її діти цього не бачили.

"Це були найжахливіші моменти, і добре, що це сталося вночі, бо ніхто з моїх дітей цього не бачив, бо я завжди маю бути для них джерелом впевненості", — розповіла Зеленська.

Не приховуючи емоцій перша леді ділиться, що іноді дозволяє собі бути вразливою.

"Кілька разів я дозволяла собі плакати, коли було нестерпно сумно, але я робила це свідомо, бо знаю, що мені потрібно пірнути глибоко на дно, щоб знайти в собі сили штовхатися, і тоді я знову зможу плавати", — сказала вона.

Раніше "Коментарі" писали, що в інтерв'ю для словенського видання OnaPlus, Олена Зеленська, Перша леді України поділилася своїми роздумами та мріями про майбутнє країни.

Читайте також на порталі — Олена Зеленська відхилила запрошення бути присутньою при виступі президента Байдена в Конгресі у зв'язку з тим, що вона мала сидіти поряд з Юлією Навальною. Таке рішення першої леді підтримало багато політиків. Як підкреслила у Фейсбуці нардеп Ірина Геращенко, світ уперто хоче посадити поруч українців і росіян, натякаючи, мовляв, від авторитаризму Володимира Путіна страждають ті й інші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини