Головна Новини Суспільство Війна з Росією Перестрілка між російськими солдатами та найманцями Вагнера: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Перестрілка між російськими солдатами та найманцями Вагнера: є жертви

Росіяни стріляють один в одного на сході України: російські найманці влаштували бій, а потім перестрілку з солдатами регулярних військ РФ.

24 квітня 2023, 15:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На окупованій території України російські найманці з групи "Вагнера" влаштували перестрілку з солдатами армії РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на оперативну інформацію Генштабу ЗСУ.

Перестрілка між російськими солдатами та найманцями Вагнера: є жертви

Російські військові. Фото з відкритих джерел

Генеральний штаб ЗСУ інформує, що російські сили через брак успіхів на полі бою та постійні невдачі намагаються знайти винних. Російська армія все скидає на найманців з групи "Вагнера", тоді як ті навпаки – на військовослужбовців РФ. Таким чином на території тимчасово окупованої Луганської області відбувся інцидент між двома російськими угрупуваннями, які почали стріляти один в одного. Такі дії призвели до смертельних наслідків.

"У населеному пункті Станиця Луганська Луганської області відбулася бійка між військовослужбовцями зс рф та найманцями ПВК "вагнер", яка переросла у перестрілку. Внаслідок конфлікту є загиблі з обох сторін", — повідомляє Генштаб.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що аналіз SIPRI вказує на рекордний ріст військових витрат в Україні. Вони збільшились на 640% і досягнули 44 млрд доларів. Інші країни світу також збільшують свої військові видатки, однак не так сильно, як Україна: Фінляндія — 36%, Литва – 27%, Швеція – 12%, Польща — 11%, а Росія — 9,2%.

Також "Коментарі" писали про опитування, яке вказало, чи потрібно карати військових офіцерів, які застосовують насилля до своїх підлеглих. Наразі Державне бюро розслідувань має три справи про перевищення повноважень військових офіцерів, які кричали, штовхали та били солдатів та строковиків. Значного розголосу набрала справа старшого лейтенанта Яреми з підрозділу Нацгвардії. Відео з ним та строковиком потрапило до соцмереж.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини