Головна Новини Суспільство Війна з Росією Перепливайте Тису. Нардеп Кривошеєв дав пораду чоловікам, які не хочуть воювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Перепливайте Тису. Нардеп Кривошеєв дав пораду чоловікам, які не хочуть воювати

Всі чоловіки мають бути готовими до того, що їм доведеться воювати, заявив в ефірі «УП Live» нардеп Ігор Кривошеєв. Тим же, хто не хоче цього робити, політик порадив шукати іншу країну для життя, передає портал «Коментарі»

5 лютого 2024, 18:50
Поділіться публікацією:

Війна України з Росією не завершиться через рік-два, тому всі чоловіки повинні бути готові до того, що треба буде воювати за право країни існувати, заявив Ігор Кривошеєв.

Перепливайте Тису. Нардеп Кривошеєв дав пораду чоловікам, які не хочуть воювати

Сам нардеп дорускає, що теж може піти на фронт

При цьому він відзначив, що, напевно, і йому теж доведеться йти на фронт.

"Я особисто не тішуся надіями, що я зможу якось уникнути цієї війни, я схиляюся до того, що мені теж доведеться воювати в цій війні",
– сказав нардеп.

Кривошеєв дав пораду чоловікам, які не готові йти на фронт, а саме: шукати собі іншу країну для життя.

"Якщо ви не берете на себе цю відповідальність, є можливість переплисти Тису і шукати собі інше громадянство",
– сказав нардеп.

Нагадаємо, військові говорять про те, що Україні вкрай потрібна мобілізація і очікують прийняття нового закону, який би регулював це питання.

Портал "Коментарі" повідомляв, попри те, що законопроєкт про мобілізацію містить багато дискусійних норм, він буде прийнятий вже на цьому тижні, про це журналістам повідомив віце-спікер Верховної Ради Олексій Корнієнко.

Портал "Коментарі" розповідав, що новий варіант законопроєкту про мобілізацію, внесений Кабміном до Верховної Ради 30 січня, продовжує пробуксовувати у стінах парламенту. Так, у Комітеті ВР з питань нацбезпеки вже натякнули, що оновлений законопроєкт про мобілізацію потребує доопрацювання. Хоч і не виключили, що можуть спробувати прийняти його у першому читанні. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" ігри, які точаться навколо мобілізаційного законопроєкту.

Також портал "Коментарі" розповідав, що нардеп Олексій Гончаренко зареєстрував альтернативнийзаконопроєкт по мобілізації. В ньому він прописав ряд ключових змін, які відрізняють його від урядового законопроєкту. Зокрема, нардеп пропонує, щоб демобілізація наставала через 18 місяців служби, а звільнення – протягом трьох місяців з дня подання рапорту (за бажанням). При цьому такі зміни мають стосуватися і контрактників, і мобілізованих.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

6 лютого 2024, 16:45

Ну так откройте границы и дайте возможность всем, кто не хочет воевать десятилетиями уехать в нормальные страны. Кто хочет - пусть бодается, раз им это прямо так важно, а кто не хочет - пусть себе едет. У нас пока еще хотя бы формально демократия (т.е. власть народа), и как народ захочет, пусть так и будет. Сомнительно ,что этот мордатый "слуга" куда-то пойдет воевать. А вообще так лучше уже утонуть в Тисе, чем годами гнить в окопах ради ткаких-то непонятных перспектив. В первом случае есть хоть какой-то шанс выбраться на свободу и жить нормальной человеческой жизнью.


Новини