Головна Новини Суспільство Війна з Росією Переговорник від Путіна прибув до Ірану: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Переговорник від Путіна прибув до Ірану: що відомо

Росія та Іран продовжують співпрацю, Тегеран готовий і надалі підтримувати Млоскву у війні проти України

9 листопада 2022, 09:22 comments1527
Поділіться публікацією:

Секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев у середу, 9 листопада, перебуває у Тегерані для консультацій з офіційними особами Ірану з питань безпеки. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на російське інформагентство "ТАРС".

Переговорник від Путіна прибув до Ірану: що відомо

Патрушев та Путін. Фото: з відкритих джерел

"У Тегерані Патрушев проведе планові російсько-іранські консультації з безпеки за участю фахівців рад безпеки та представників низки міністерств та відомств двох країн", — цитує ТАРС прес-службу Ради безпеки Росії.

До цього візиту прикуто дуже багато уваги з огляду на той факт, що Україна офіційно висунула звинувачення Ірану в підтримці Росії у війні проти України. Розвідка неодноразово фіксувала, що Іран постачає країні-агресору ударні безпілотники, а також має намір поставити балістичні ракети. Зважаючи на те, що запаси високоточних ракет у Росії стрімко скорочуються, Кремлю дуже важливо отримати іранське озброєння.

Варто зазначити, що кілька днів тому офіційний Тегеран визнав, що вперше відправив до Москви "невелику кількість" безпілотників, але заявив, що їх було відправлено до початку повномасштабної війни.

Москва використала іранські безпілотники для ударів по енергетичних об'єктах інфраструктури України в ході серії атак за останні тижні, які змусили Україну вести віялові відключення електроенергії у низці регіонів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Росії готові до переговорів з Україною без попередніх умов.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗСУ показали, як знищують росіян: тих не врятували навіть приварені каналізаційні люки на танк.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини