Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пентагон відповів, чи справді ЗСУ відступають із Курщини після важких боїв
commentss НОВИНИ Всі новини

Пентагон відповів, чи справді ЗСУ відступають із Курщини після важких боїв

США вважають дії росіян на Курщині поки незначними

13 вересня 2024, 11:20 comments3362
Поділіться публікацією:

Російське командування почало робити активні спроби проводити контрнаступальні операції, щоб повернути під контроль Москви ті райони Курської області, куди зайшли українські війська. Йдеться про значні території, на повернення яких потрібно багато сил і часу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час брифінгу повідомив представник Пентагону генерал-майор США Пет Райдер.

Пентагон відповів, чи справді ЗСУ відступають із Курщини після важких боїв

Пентагон. Фото: з відкритих джерел

Чиновник зазначив, що дії росіян на цьому етапі незначні, проте Штати стежать за ними. Поки що Росія не кидає значних резервів, але ситуація може змінитися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російське командування розгорнуло додаткові підрозділи 106 повітряно-десантної дивізії в Курській області. РФ може розпочати передислокацію більш досвідчених сил для підтримки своїх поточних контратак та майбутніх контрнаступних операцій проти українських сил у Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", такої думки дотримуються американські аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Експерти зазначають, на кадрах, опублікованих 11 вересня, видно, як частини російського 137 полку ВДВ (106 дивізія ВДВ) беруть участь у штурмі на північний захід від Снагости. ISW зафіксував повідомлення про те, що підрозділи 137 полку ВДВ станом на кінець серпня діяли на Сіверському напрямку в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло — багато вже було розмов: Пентагон нарешті озвучив своє рішення про удари України вглиб РФ.

Раніше "Коментарі" писали – незважаючи на контратаку РФ , ЗСУ все одно йдуть уперед: що відбувається на Курщині.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини