Головна Новини Суспільство Війна з Росією Партизани передали "привіт" штабу Путіна (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Партизани передали "привіт" штабу Путіна (ФОТО)

У Новій Каховці рух опору підірвав штаб російського диктатора

27 лютого 2024, 20:03
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому місті Нова Каховка Херсонської області 27 лютого пролунали вибухи біля входу в офіс кремлівської партії "Єдина Росія", який виконує функції "виборчого штабу" російського диктатора Володимира Путіна.

Партизани передали "привіт" штабу Путіна (ФОТО)

Партизани зруйнували штаб Путіна. Фото з відкритих джерел

За інформацією Центру національного спротиву, сили руху опору передали "привіт" окупантам та зупинили фейковий "виборчий процес" в захопленому місті.

Повідомляється, що наразі ворог намагається приховати факт присутності сил спротиву в окупації, а відтак росіяни, щоби не сіяти паніку, заявляють про міфічні БПЛА, які нібито вдарили по об’єктах у Новій Каховці.

Партизани передали ”привіт” штабу Путіна (ФОТО) - фото 2

Центр національного спротиву також закликав громадян України не брати участь у пропагандистській постановці Кремля під назвою "вибори Путіна".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за інформацією британської розвідки, підтверджені втрати Росії складають понад 2,7 тис. танків та 5 тис. БМП і БТР, а також на полі бою вбито і поранено близько 350 тис. російських військовослужбовців. Разом з тим, мобілізація живої сили, виробництво та ремонт військової техніки дозволяють російським окупантам своєчасно компенсувати понесені в боях втрати.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що для перемоги над Росією громадяни України не повинні розтратити той дух і стан єдності, який був 24 лютого 2022 року, коли російська армія вторглась на українську територію, запевнив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "Коли важко чи думаєте зневіритися — згадайте 24.02. Ситуація була гіршою за сьогоднішню, але на характері ми вивезли", — наголосив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини