Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чого не вистачає українцям для перемоги: відповідь офіцера ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чого не вистачає українцям для перемоги: відповідь офіцера ЗСУ

24 лютого виповнилося два роки російському вторгненню в Україну

25 лютого 2024, 00:38
Поділіться публікацією:

Щоби перемогти Росію, громадяни України не повинні розтратити той дух і стан єдності, який був 24 лютого 2022 року, коли російська армія вторглась на українську територію, запевнив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Чого не вистачає українцям для перемоги: відповідь офіцера ЗСУ

РФ все ще хоче окупувати Україну. Фото з відкритих джерел

"Коли важко чи думаєте зневіритися — згадайте 24.02. Ситуація була гіршою за сьогоднішню, але на характері ми вивезли. Бо знали що робимо, навіщо робимо та були в цьому єдині. Такий стан, що переживала наша нація в ті лютневі дні, буває раз на сотню років. Не губіть цей стан. Нам сьогодні це потрібно, як ніколи", — наголосив офіцер ЗСУ.

Максим Жорін також висловив честь і пам'ять всім полеглим на російсько-українській війні 2014-2024 років. "Помстимось за кожного і доведемо справу до завершення", — додав майор ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за два роки повномасштабного вторгнення РФ безпілотні літальні апарати українського виробництва здійснили справжній прорив. Як пише газета The Times, українські безпілотники на другому році війни змогли навіть атакувати Кремль. Як відзначає видання, попри символічність атаки, "це був сигнал російському диктатору Володимиру Путіну, що Україна має можливість завдавати удари по самому серцю Москви".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну західні держави не наважувалися передавати Україні озброєння, визнав генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг. При цьому генсек Альянсу зауважив, що згодом ситуація змінилася і зараз Україна регулярно отримує нові пакети військової допомоги від Заходу. "На початку війни світ вагався, чи надавати найсучаснішу зброю. Але зараз все істотно змінилося", — заявив Єнс Столтенберг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини