Головна Новини Суспільство Війна з Росією Параду перемоги в Москві не буде: Буданов зробив заяву про закінчення війни, що насторожує
commentss НОВИНИ Всі новини

Параду перемоги в Москві не буде: Буданов зробив заяву про закінчення війни, що насторожує

Кирило Буданов вважає, що війна не завершиться переможним парадом у Москві

18 вересня 2023, 08:20 comments5048
Поділіться публікацією:

Якщо хтось ще вірить у те, що перемога України у російсько-українській війні закінчиться переможним парадом у Москві, то від цих мрій краще одразу відмовитись. Але й Кремль не має розраховувати на такий парад у Києві. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю виданню The Economist зробив начальник ГУР Міноборони України Кирило Буданов.

Параду перемоги в Москві не буде: Буданов зробив заяву про закінчення війни, що насторожує

Кремль. Фото: з відкритих джерел

Головний розвідник країни заявив, що він не сподівається, що Росія колись здасться своєю волею. За його словами, війна була константою для РФ протягом усієї її історії.

Буданов додав, що не може бути жодної дискусії щодо припинення вогню чи миру, доки українські військові не вийшли на законні кордони України.

"Ми розуміємо, що не закінчимо війну парадом перемоги в Москві. Але Москва не має ніколи сподіватися провести таку зустріч у Києві", — заявив глава ГУР.

Також у цьому ж інтерв'ю Кирило Буданов заявив, що Україна працює над спеціальною кампанією стримування та відплати, щоб протистояти можливим ударам супротивника по енергетичних об'єктах восени та взимку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна увійшла восени, яка в дипломатичному плані обіцяє бути дуже непростою, про що попереджав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. Йдеться зокрема про спроби посадити Україну за стіл переговорів із Росією без деокупації наших територій, фактично – "заморозити війну". Як приклад недоговороспроможності Путіна глава українського МЗС навів приклад ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Той вважав, що після заколоту 23-24 червня "договорився" з Путіним. А в результаті було підірвано 23 серпня разом з іншою верхівкою вагнерівців у літаку. Як нам відбитися від хвилі псевдомиротворців, яка з початком політичного сезону може набрати сили? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

valentin

18 вересня 2023, 12:10

Буданову завжди легко говорити про тривалу війну. Його близькі там не гинуть. Причому спочатку сама влада надихає військових на перемоги, говорять про Бєлгород, Крим або Москву, а потім визнають, що це була брехня і що головне - це дійти кордонів. Значить немає конкретної мети - тому й стільки безглуздих втрат.

Ігор

18 вересня 2023, 08:00

Та все нормально, параду Гітлера у Москві теж не було.


Новини