Головна Новини Суспільство Війна з Росією Папа Римський схвалює постачання зброї для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Папа Римський схвалює постачання зброї для України

Папа Римський назвав постачання зброї Україні морально прийнятним для самооборони

15 вересня 2022, 22:49
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У четвер, 15 вересня Папа Римський Франциск повідомив, що для захисту від нападу Російської Федерації цілком прийнятно з моральної точки зору давати зброю Україні. Про це пише інформаційне агенство Reuters.

Папа Римський схвалює постачання зброї для України

Папа Римський схвалює постачання зброї для України. Фото з відкритих джерел

Папа Римський Франциск перебував зі своїм триденним візитом у Казахстані, після чого відправився на літаку до Італії. Саме на борту літака релігійний діяч відповідав на запитання журналістів.

На питання про постачання зброї Папа Римський Франциск відповів:

Це політичне рішення, яке може бути моральним, морально прийнятним, якщо воно зроблено в умовах моралі, — озвучив відповідь релігійний діяч.

Далі він пояснив свою думку детальніше, та сказав, що самооборона це прояв любові до своєї країни, тому хто не хоче себе захищати, або щось захищати, той відповідно і не Батьківщину. Підсумувавши це словами:

Хто захищає, любить, — сказав Франциск.

Також католицький лідер сказав, що це справа моралі постачання зброї, адже якщо продавати зброю країні, якій вона не потрібна, то це може спровокувати до нових воєн чи конфліктів.

Окрім цього Папа Римський просив українську владу бути схильною до мирних переговорів, навіть, якщо вони проблематичні і можливо лукаві з боку Росії.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що США готує поставку нової військової техніки, яка зможе збивати безпілотні літальні апарати.

Також "Коментарі" писали про те, що Росія засуджує в ООН постачання зброї для України. Через це представник від РФ вирішив скликати засідання і обговорити безпеку миру в світі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини