Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чергова дивна заява російського політика в ООН, щодо постачання зброї в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Чергова дивна заява російського політика в ООН, щодо постачання зброї в Україну

Росія в ООН заявляє, що постачання зброї Україні створює загрозу миру і безпеці

8 вересня 2022, 16:20 comments1403
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія, яка почала війну в Україні та вчиняє жахливі вчинки проти мирного населення, намагається переконати світ, що вона насправді не винна. На засіданні Ради безпеки ООН постійний представник Росії Василь Небензя відправив запит до ООН, щоб розглянути "реальну загрозу" поставок зброї Україні.

Чергова дивна заява російського політика в ООН, щодо постачання зброї в Україну

Чергова дивна заява російського політика в ООН. Фото з відкритих джерел

Постачання українській армії зброї із західних країн є однією з головних причин серйозних проблем Росії у війні з Україною. Завдяки сучасній зброї Збройні сили України могли, розпочати контрнаступ у південному та східному напрямках, а також атакувати цілі в Криму. Така ситуація дуже турбує Володимира Путіна, про що може свідчити і позиція російського представника в ООН.

Василь Небензя під час чергового обговорення в Раді Безпеки ООН заявив, що на таких зібраннях дискутують про якісь фантазії та казки. Тому російський представник запропонував обговорити реальну загрозу міжнародному миру і безпеці і попросив зібрати конференцію. Такими загрозами Небензя назвав постачання різноманітного військового озброєння для України, а також створення зброї іншими державами.

Російський представник, заявив, що постачання зброї Україні є реальною загрозою, але пропустив повз увагу і забув додати, що саме Росія почала вторгнення в Україну 24 лютого. Відтоді російські ракети неодноразово вражали цивільні цілі, такі як школи, лікарні, дитсадки та житлові будинки. Російські солдати за час вторгнення в Україну скоїли багато злочинів, наприклад у Бучі, Бородянці чи Маріуполі.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що Росія планує почати купувати зброю у Північної Кореї.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини