Головна Новини Суспільство Війна з Росією Падали на землю та стрибали у воду: показали відео з камер спостереження під час вибуху в Кременчуці
commentss НОВИНИ Всі новини

Падали на землю та стрибали у воду: показали відео з камер спостереження під час вибуху в Кременчуці

Очевидці в шоці не знали куди ховатися

28 червня 2022, 16:34 comments3270
Поділіться публікацією:

На другий день після того, як російська ракета потрапила у торговельний центр, де перебули десятки мирних жителів Кременчука, з'явилося відео з камер спостереження  на околицях ТЦ "Амстор".

Падали на землю та стрибали у воду: показали відео з камер спостереження під час вибуху в Кременчуці

Росія наважилася на зухвалий теракт (фото з відкритих джерел)

На опублікованому відео видно, як відреагували випадкові очевидці, що знаходилися недалеко біля озера. Так, один із чоловіків, який відпочивав з дівчиною, пірнув у воду, дівчина втекла. А інший чоловік відразу впав на землю, решта людей з дітьми почали швидко втікати.  А ще з іншого ракурсу видно, як дідусь заніс свого онука за дерево, щоб захистити від вибуху.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на другу добу в РФ озвучили свою версію удару по Кременчуку. Міноборони Росії знадобилося дві доби, щоб знайти пояснення черговим звірствам своїх військових проти України. При цьому, в російському оборонному відомстві продовжують наполягати на тому, що вони не збиралися бити і не били по цивільним об'єктам в Україні. Після удару по ТЦ "Амстор" у Кременчуці росіяни придумали та запустили до мережі кілька фейків, щоб виправдати дії рашистів.

Також "Коментарі" інформували про те, що міністр Монастирський дав брифінг в Кременчуці. В Кременчуці міністр внутрішніх справ Денис Монастирський дав прес-брифінг на місці події. За його словами, призначено ряд експертиз, СБУ проводить розслідування. Говорити про те, як відбулося влучання та хто дійсно  винен можна буде лише після проведення слідчих дій. Ідентифікація тіл триватиме кілька днів, за умови збору ДНК-зразків живих родичів. А точну кількість жертв буде з'ясовано протягом доби, адже лишається розчистити ще 40% території згорілого ТРЦ.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини