Головна Новини Суспільство Війна з Росією На другу добу в РФ озвучили свою версію удару по Кременчуку
commentss НОВИНИ Всі новини

На другу добу в РФ озвучили свою версію удару по Кременчуку

Окупанти збрехали, заявивши, що не збиралися бити по цивільному об'єкту у Кременчуці.

28 червня 2022, 15:20 comments1960
Поділіться публікацією:

Міноборони Росії знадобилося дві доби, щоб знайти пояснення черговим звірствам своїх військових проти України. при цьому в російському оборонному відомстві продовжують наполягати на тому, що вони не збиралися бити і не били цивільним об'єктом в Україні. Після удару по ТЦ "Амстор" у Кременчуці росіяни придумали та запустили до мережі кілька фейків, щоб виправдати дії рашистів. Як передає портал "Коментарі", брехливі виправдання своєму злочину Міноборони РФ оприлюднило Telegram.

На другу добу в РФ озвучили свою версію удару по Кременчуку

Удар по ТРЦ у Кременчуці. ФОТО: ДСНС

Зокрема, в Міноборони Росії запропонували два злочинні брехливі твердження. Перший фейк полягає в тому, що нібито росіяни завдавали удару по ангарах зі зброєю, яку отримала Україна від союзників з Європи та США. Другий фейк полягає в тому, що спалах у ТЦ "Амстор" у Кременчуці стався після детонації снарядів. Цинічна брехня росіян також у тому, що, за їхньою версією, у торговому центрі не було людей, він був покинутий і не працював.                                                                      

Водночас, як сьогодні на брифінгу заявив глава МВС України Денис Монастирський, військових об'єктів навколо ТЦ "Амстор" у Кременчуці у радіусі 5 км не було. Ну, а щодо людей, то вже всі бачили безліч кадрів фото та відео, на яких видно, що ТРЦ працював і люди в ньому були.

Читайте на порталі "Коментарі" — у Путіна знову заговорили про Третю світову війну та про пряме протистояння Росії та НАТО.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Пєсков розповів, як зробити так, щоби війна в Україні припинилася вже до кінця сьогоднішнього дня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини