Головна Новини Суспільство Війна з Росією Озвучено скільки ще Росія може завдати масових ракетних ударів по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Озвучено скільки ще Росія може завдати масових ракетних ударів по Україні

Український генерал розповів скільки очікувати масових ракетних ударів з боку Росії.

12 грудня 2022, 17:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український представник Генерального управління розвідки України Вадим Скібіцький заявляє, що від Росії можна очікувати 3-5 масових ракетних обстрілів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на американське видання NY Time.

Озвучено скільки ще Росія може завдати масових ракетних ударів по Україні

Генерал України Вадим Скібіцький. Фото: з відкритих джерел

Генерал України Вадим Скібіцький назвав оцінку поточних можливостей Російської Федерації, щодо масових ракетних обстрілів.

"За нашими підрахунками, у них є ракети ще на три-п'ять хвиль ударів. Це якщо в одній хвилі буде від 80 до 90 ракет", — вважає представник ГУР України Вадим Скібіцький.

Такі підрахунки українського військового збігаються з даними інших українських аналітиків, Пентагону та Міністерства оборони Великобританії. Останнього разу, 6 грудня, Росія використала під час ракетного обстрілу 70 ракет.

Скібіцький вважає, що з моменту повномасштабного вторгнення Росію в Україну заводи РФ змогли побудувати близько 240 точних крилатих ракет Х-101 та 120 ракет "Калібр". За даними українського генерала Росія виготовляє 40 нових ракет кожного місяця.

Речник ВПС України Юрій Ігнат повідомив, що Росія почала використовувати ракети, які були виготовлені нещодавно. Це вдалось з’ясувати за допомогою уламків та фрагментів, що залишились від російських ракет. Ігнат стверджує, що вони були виготовлені кількома тижнями перед ракетною атакою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Російська Федерація завдає ракетних ударів по Україні ракетами українського виробництва.

Також "Коментарі" писали про те, що одна з країн Африки можливо постачає зброю для Російської Федерації.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини