Головна Новини Суспільство Війна з Росією Одна з країн Африки, ймовірно, допомагає Росії зі зброєю
commentss НОВИНИ Всі новини

Одна з країн Африки, ймовірно, допомагає Росії зі зброєю

Російська Федерація в пошуках нового союзника для поставок озброєння. Однією з таких країн може бути Південно-Африканська Республіка.

10 грудня 2022, 20:18 comments1126
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Від початку повномасштабного вторгнення російська армія використала значні запаси своєї зброї та шукає нові можливості для їх поповнення. Цього разу зброю до РФ може постачати Південно-Африканська Республіка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на британське видання The Telegraph.

Одна з країн Африки, ймовірно, допомагає Росії зі зброєю

Росія може отримувати зброю з Африки. Фото: з відкритих джерел

Кремль шукає нових можливостей для отримання зброї. Найбільшим союзником у цьому для Росії є Іран, який постачає до РФ дрони-камікадзе. Іран спільно з РФ також планує почати виробництво безпілотників на території Росії. Окрім того, Кремль планує отримати від Ірану ще й балістичні ракети. Також повідомлялось, що Північна Корея може відправити до Росії снаряди.

Тепер є підозри, що Південно-Африканська Республіка може відправити зброю до Російської Федерації. Про це заявляють місцеві депутати парламенту, які наполягають на поясненнях від керівництва уряду.

У південноафриканських чиновників виникли підозри, коли до військово-морської бази, яка знаходиться в акваторії Кейптауну пришвартувався вантажний корабель з Російської Федерації. Таким, чином опозиція засуджує дії уряду та побоюється, що їх країна може співпрацювати з Росією.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, як Угорщина переховує та підтримує російських агентів. Шпигуни, що працюють на Росію отримують дипломатичний захист, адже є членами посольства РФ в Будапешті. Цікаво, що в Варшаві, Празі та Братиславі таких російських працівників разом всього 20 осіб, а в столиці Угорщині — 50.

Також "Коментарі" писали про амеркианскього офіцера, який розповів, що зима буде смертельною для росіян, адже вони не готові для участі в такій війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

449

10 грудня 2022, 23:35

Компактный и мощный портативный обогреватель с керамическим нагревом (900 Вт), подключается прямо к розетке в стене, очень экономный и бесшумный, есть таймер и пульт! Цена по Акции: 449 грн. ----- https://rip.to/obigriv


Новини