Головна Новини Суспільство Війна з Росією Американський офіцер стверджує, що це буде смертельно для росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський офіцер стверджує, що це буде смертельно для росіян

Офіцер Корпусу морської піхоти США зазначає, що українська армія краще готова до війни в зимовий період, тоді як для російських військ це буде смертельно через погане спорядження та низький рівень керівництва офіцерів РФ.

10 грудня 2022, 16:55 comments4236
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українська армія набагато краще підготовлена за російських військових, вважає колишній офіцер Корпусу морської піхоти США та аналітик Інституту досліджень зовнішньої політики (FPRI) Філіпа Василевського. За його прогнозами зимова погода та погане керівництво армії РФ може стати смертельним для росіян. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Філіпа Василевського для видання RAP.

Американський офіцер стверджує, що це буде смертельно для росіян

Українські війська краще готові до зимових умов. Фото: з відкритих джерел

Офіцер Корпусу морської піхоти США вважає, що погода є однаковим фактором для Росії та України, проте головне питання, як ці армії підготуються до зими.

"У нас в армії є приказка, що коли йде дощ, то дощ йде в обидві сторони. Це означає, що погода нейтральна, однакова для обох сторін. Але виникає питання: яка сторона краще до цього підготовлена? Хто з них краще впорається?", – каже Василевський.

За оцінками Філіпа Василевського українська армія має кращу підготовку для ведення військових дій в зимових умовах. Попри російські бомбардування, це тільки посилить українську рішучість, а наслідки бомбардувань можуть бути компенсовані західною допомогою українській енергосистемі.

Окрім того, Україна отримала якісне та сучасне військове спорядження від таких країн як Канада, Норвегія та США.

"Росіяни, з того, що ми бачимо у російських соцмережах, повна протилежність: їм не вистачає зимового одягу, тренувань, психологічної підготовки. І треба пам’ятати, що зима в таких умовах може бути смертельною: обмороження, пневмонія та інші хвороби на практиці викликають ті ж наслідки, що й бойові втрати", – зауважує експерт.

Військовий експерт окрім погано спорядження вважає ще великим мінусом у росіян є їх керівництво, яке призводить до великих втрат у холодну погоду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна має військові можливості для атаки по столиці Росії, проте не буде цього робити.

Також "Коментарі" писали про те, чи буде зима союзником або ворогом для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

449

10 грудня 2022, 23:36

Компактный и мощный портативный обогреватель с керамическим нагревом (900 Вт), подключается прямо к розетке в стене, очень экономный и бесшумный, есть таймер и пульт! Цена по Акции: 449 грн. ----- https://rip.to/obigriv


Новини