Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна має зброю для атаки по Москві, але не буде цього робити. Відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна має зброю для атаки по Москві, але не буде цього робити. Відома причина

Українська армія має військові можливості для удару по столиці Росії, проте ЗСУ не планує цього робити.. Такі дії можуть зашкодити мирному населенню РФ і таким чином Україна стратить допомогу від Заходу

10 грудня 2022, 16:19 comments2146
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після того, як ЗСУ успішно атакували два військові аеродроми в глибині Росії, виникло питання, чи зможуть ракети впасти на столицю Росії. Генерал Мік Раян говорить, що Київ має зброю для атаки по Москві, проте військові аналітики говорять, що українців стримує лише одне. Такі дії можуть поставити під загрозу мирне населення і таким чином Захід припинить надавати допомогу Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter військових експертів.

Україна має зброю для атаки по Москві, але не буде цього робити. Відома причина

Москва в огні. Фото ілюстративне (поки що)

Австралійський генерал у відставці Мік Раян стверджує, що українські військові можуть вражати далекі цілі у Росії, чим могли спричинити декілька безсонних ночей в столиці Росії. Але додає, що це не означає, що Київ буде атакувати Москву.

Україна завдала ударів по двох аеропортах в Росії, де розміщувались військові літаки поблизу Рязані та Енгельса.

Генерал Раян вважає, що Україна змогла використати безпілотники, які будували в СРСР в 1970 роках, які можуть вражати цілі в радіусі 1 тис. км. Це означає, що Україна може загрожувати російській столиці.

Американський аналітик Роб Лі розповідає, якщо українські безпілотники Ту-141 "Стриж" змогли пролетіти сотні кілометрів в глиб Росії та атакувати її військові бази, це "не віщує нічого доброго для їхньої здатності зупинити масивну ракетний удар".

Попри те, що Україна може завдати ударів по Москві, ЗСУ цього не будуть робити, стверджує британський аналітик.

"Російські атаки на цивільні цілі посилили підтримку війни та оборони в Україні. Бомбардування та тероризування суспільства не обов’язково дають нападнику політичну перемогу", – вважає  британський історик Лоуренс Фрідман.

Хоч Путін і тероризує мирне населення України, але у випадку з українською армією це може виявитися контрпродуктивним і поставити під сумнів допомогу Заходу. Таким чином українська армія не буде атакувати Москву.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ЄС має намір завдати удару по ключових регіонах російської пропаганди.

Також "Коментарі" писали про стратегічного союзника Путіна, який вирішив відмовити президенту Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

449

10 грудня 2022, 23:36

Компактный и мощный портативный обогреватель с керамическим нагревом (900 Вт), подключается прямо к розетке в стене, очень экономный и бесшумный, есть таймер и пульт! Цена по Акции: 449 грн. ----- https://rip.to/obigriv


Новини