Головна Новини Суспільство Війна з Росією Оточеним в Андріївці росіянам запропонували здатися: "Полон або смерть"
commentss НОВИНИ Всі новини

Оточеним в Андріївці росіянам запропонували здатися: "Полон або смерть"

3 штурмова бригада повідомила про розгром 72 бригади армії Росії, оточеним росіян запропонували здатися

15 вересня 2023, 17:36 comments15108
Поділіться публікацією:

Під час звільнення села Андріївка під Бахмутом 3 штурмова бригада розбила і примусила тікати російську 72 бригаду. При цьому частина її бійців була оточена, їм через колонку з БПЛА висунули ультиматум про здачу. Про це повідомляють "Коментарі".

Оточеним в Андріївці росіянам запропонували здатися: "Полон або смерть"

Агітаційний плакат 3 штурмової бригади

Як інформує прес-служба 3 штурмової бригади, частина авангарду російської бригади сховалася у двох будинках. Їм було висунуто ультиматум — полон чи смерть. На роздуми окупантам дали 10 хвилин. При цьому український офіцер пообіцяв, що їм буде збережено життя, вони будуть нагодовані і напоєні, не зазнають знущань. А потім стануть частиною обмінного фонду, заявив командир 2 штурмового батальйону, український офіцер із позивним "Сліпом", росіянам.

"Весь ваш особовий склад втік з поля бою або був знищений, — звернувся "Сліп" до оточених росіян. — Також було вбито двох ваших командирів батальйону — "Ведмідь" і "Шайтан". Ми знаємо, що група авангарду зараз знаходиться у двох будинках і ми пропонуємо вас здатися, з однієї простої причини — нам потрібен обмінний фонд. Якщо ви не виявите такого бажання, ми вас усіх знищимо".

Під час штурмових дій українські захисники знищили: начальника бригадної розвідки супротивника; трьох комбатів; та майже всю піхоту 72-ї окремої мотострілецької бригади разом з офіцерами та значною кількістю техніки.

Тим часом, у Британії розповіли, чому РФ може зменшити ракетні удари. У британській розвідці вважають, що російський десантний корабель знищили, а на відновлення субмарини потрібні роки.

А Україна може отримати ще більше систем IRIS-T: із ким Німеччина веде переговори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини