Головна Новини Суспільство Війна з Росією Орки лютують, перевіряють усіх людей – центр Херсона в оточенні: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Орки лютують, перевіряють усіх людей – центр Херсона в оточенні: що сталося

Перший раз ЗСУ вдарили о 5 ранку, ну а вдруге о 10 - вже остаточно всі рознесли

10 липня 2022, 15:25 comments3935
Поділіться публікацією:

Українські захисники завдали прицільного удару по військовій базі російських окупантів на території тимчасово окупованої Херсонської області. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Орки лютують, перевіряють усіх людей – центр Херсона в оточенні: що сталося

ЗСУ вдарили по військовій базі росіян у Херсонській області (ілюстрація/Getty Images)

"ЗСУ завдали удару по базі окупантів у Херсонській області", — написав Сергій Братчук у себе в Телеграм.

На місці удару зараз справжній переполох. Після удару сталося сильне загоряння, розбушувалася сильна пожежа, все в диму. Сергій Братчук зазначає, що окупанти явно не були готові до такого повороту подій і серйозно перелякалися. Насамперед вони оточили центр Херсона та почали тотально перевіряти всіх людей. Шукають, хто міг би бути пов'язаний з ударом. Російським пропагандистам теж щось не подобається, і вони нарікають на ППО.                                                      

Пізніше радник голови Херсонської ОВ Сергій Хлань поінформував, що ЗСУ вкотре спрацювали просто ювелірно. Удар зазнав військової частини росіян на вулиці Пестеля. Причому почав бомбити частину ще о 5-й ранку, а добили її остаточно о 10 годині. Місцеві жителі розповідають, що навколо частини крики росіян дуже багато окупантів під завалами. Велика кількість загиблих та поранених.

"При спробі підійти ближче до шостої гімназії (Ред. у районі, де стався вибух) і дізнатися про щось — окупанти стріляють у повітря. У них починається відверта паніка?", — додав Хлань.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому Володимир Путін не зупиниться на півдні та Донбасі: які регіони – наступна мета.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чому тиждень, що минає, став багато в чому визначальним для України – які прогнози – експерти розповіли в ексклюзивному інтерв'ю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини