Головна Новини Суспільство Війна з Росією Орбан заявив, що мир в Україні буде, якщо домовляться дві країни без участі Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан заявив, що мир в Україні буде, якщо домовляться дві країни без участі Києва

Віктор Орбан виклав альтернативний погляд на реальність та мир із Росією за допомогою Трампа

11 жовтня 2022, 15:10 comments1287
Поділіться публікацією:

Іноді прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан робить суперечливі заяви. Так лідер угорців заявив, що в Україні можуть припинитися бойові дії лише в тому випадку, якщо за стіл переговорів сядуть не представники України та Росії, а представники США та Росії. При цьому Орбан вважає, що більше шансів буде домовитися, якщо США на переговорах представлятиме екс-президент Дональд Трамп. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Орбана берлінському журналу Cicero, яке цитує видання Spiegel.

Орбан заявив, що мир в Україні буде, якщо домовляться дві країни без участі Києва

Віктор Орбан вважає, що перемир'я можуть укласти США та Росія, і тога в Україні припиняться бойовими діями.

"Той, хто думає, що цю війну буде завершено шляхом російсько-українських переговорів, не живе у цьому світі. Реальність виглядає інакше", — висловився прем'єр Угорщини.

За його словами, українським силам вдалося зупинити російський наступ і дати відсіч окупантам лише завдяки тому озброєнню, яке вчасно було поставлене із США.

При цьому Віктор Орбан заявив, що не бачить у чинному президенті США Джо Байдені тієї постаті, яка могла б допомогти у настанні якнайшвидшого світу.

"Наразі те, що я скажу, прозвучить жорстоко. Але надія на світ має ім'я Дональда Трампа", — сказав Віктор Орбан.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент РФ Володимир Путін змінює стратегію війни в Україні: у Білому домі розповіли, до чого готуватись українцям.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр закордонних справ РФ Лавров заявив, що Зеленський може передумати щодо переговорів із РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 жовтня 2022, 15:49

Надія на мир - республіканці! Саме розумово-ровинутим країнам треба вирішувати питання повернення миру з Росією. Не можна у таких важливих питаннях покладатись на божевільних екстремістів, які не винні, як пухнастий Сталін на якого підступно напали. Світ вже знає результат Зла, коли такій, так званій, жертві як Сталін, надали право приймати участь у вирішенні долі світу.


Новини