Головна Новини Суспільство Війна з Росією Орбан назвав єдиний шанс на мир для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан назвав єдиний шанс на мир для України

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вважає, що перемога Дональда Трампа на президентських виборах у США допоможе закінчити війну в Україні.

3 березня 2024, 08:07 comments1723
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Повернення колишнього президента США Дональда Трампа буде єдиним серйозним шансом на мир в Україні, заявив прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. В іншому випадку Орбан вважає, що війна в Україні буде довготривалою.

Орбан назвав єдиний шанс на мир для України

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Фото з відкритих джерел

Віктор Орбан під час відвідин Туреччини взяв участь в Анатолійському дипломатичному форумі, де висловив свої думки щодо війни в Україні. Угорський лідер заявив, що повернення Трампа на посаду президента США допоможе завершити війну в Україні.

"Єдиний серйозний шанс на мир — це якщо він зможе повернутися й укласти мир. Інакше війна між Україною та Росією буде затяжною… Це є передумовою настання міцного та швидкого миру на європейському континенті", — висловив свої припущення Віктор Орбан.

Прем’єр-міністр Угорщини також заявив, що війни в Україні могло б не статись, у випадку, якби Дональд Трамп й надалі обіймав посаду президента США. У своєму виступі Орбан висловив "глибоку повагу" Трампу та розповів, що полетить у США для зустрічі з колишнім американським президентом наступного тижня. Натомість Дональд Трамп під час своїх виступів перед прихильниками Республіканської партії неодноразово хвалив Орбана.

Це вже не вперше Віктор Орбан говорить про Трампа, як про політика, що може зупинити війну в Україні. У січні 2024 Орбан назвав Трампа єдиним політиком, який здатен закінчити війну в Європі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Орбан розповів, з ким Путін готовий домовлятись про закінчення війни в Україні.

Також "Коментарі" писали про Дональда Трампа, який заявив, що його перемога на виборах у США стане Судним днем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини