Головна Новини Суспільство Війна з Росією Віктор Орбан розповів, що Трамп зробить з Європою
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Орбан розповів, що Трамп зробить з Європою

Лідер Угорщини Віктор Орбан заявив, що колишній президент США Дональд Трамп зможе зупинити війну в Європі.

30 січня 2024, 09:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що американський політик Дональд Трамп є єдиним, хто міг не допустити війни в Європі та готовий її зупинити сьогодні. Про це угорський прем’єр заявив під час інтерв’ю французькому виданню Le Point.

Віктор Орбан розповів, що Трамп зробить з Європою

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Фото з відкритих джерел

Під час розмови Орбана запитали, як він ставиться до Трампа та чи вважає, що кандидат в президенти США є його союзником. Віктор Орбан заявив, що підтримував Дональда Трампа ще на минулих виборах і досі залишається прихильним до нього.

"Тоді (у 2016 році) я чітко сказав, що нам потрібен Дональд Трамп у Європі. Бо коли Трамп каже "Знову зробимо Америку великою" або "Америка перш за все", це легітимізує нам "Знову зробити Європу великою" та "Європа перш за все"", – сказав Орбан.

Далі прем'єр-міністр Угорщини продовжив хвалити кандидата в президенти США від республіканців та заявив, що він може зупинити війну в Україні.

"Моє особисте переконання залишається в тому, що якби американського президента звали Дональд Трамп у лютому 2022 року, війни в Європі не було б. Сьогодні, крім нього, я не бачу нікого в Європі чи Америці, хто був би достатньо сильним лідером, щоб зупинити війну", — сказав Орбан та додав, що "у миру є ім'я: Дональд Трамп".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп пояснив, чи підтримує пакет допомоги США для України. Як виявилось Дональд Трамп намагається використати допомогу Україні як спосіб шантажу та отримати більше балів на президентських виборах в США.

Також "Коментарі" писали, скільки угорців підтримує вступ України до ЄС.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини