Головна Новини Суспільство Війна з Росією Орбан розповів, з ким Путін готовий домовлятись про закінчення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан розповів, з ким Путін готовий домовлятись про закінчення війни в Україні

Угорський лідер Віктор Орбан заявив, що у Європи мають бути свої інтереси, а у Росії свої щодо війни в Україні.

12 лютого 2024, 17:30 comments3419
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Путін не сприймає українців як партнерів для ведення переговорів щодо закінчення війни. Тому, за словами Орбана, Росія буде говорити з США щодо мирної угоди.

Орбан розповів, з ким Путін готовий домовлятись про закінчення війни в Україні

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Фото з відкритих джерел

Віктор Орбан дав інтерв’ю австрійському виданню Die Presse у якому розповів про перспективи перемовин щодо закінчення війни в Україні. 

"Росіяни не сприймають українців як партнерів. Вони будуть домовлятися тільки з США, а якщо ми будемо розумними, то, мабуть, і з Європою", — заявив Орбан.

Угорський прем’єр наголосив, що європейці також не є сильними гравцями у переговорах щодо закінчення війни і Кремль їх також не сприймає серйозно.

"Тому нам потрібно продемонструвати силу і чітко донести до росіян: у нас є інтереси, у вас є інтереси, і на цій основі ми можемо укладати угоди", — сказав Орбан.

У підсумку прем'єр-міністр Угорщини заявив, що, на його думку, позиція ЄС має бути у відмові фінансувати України до такої можливості, щоб вона не мала шансів досягти воєнної перемоги у війні проти Росії. Орбан це пояснив тим, що Європа й так не може дати Україні більше зброї та грошей. Крім того, за словами Орбана, Україна не захищає Європу від Росії, адже більшість європейських країн перебуває під захистом набагато сильнішого блоку НАТО, тому немає загроз у нападі РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Фейгін розповів, які умови Дональд Трамп запропонує Путіну для закінчення війни в Україні та чи погодиться президент Російської Федерації на таку мирну угоду.

Також "Коментарі" писали, чому прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан насправді боїться вступу України до ЄС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

психиатр

12 лютого 2024, 20:46

ККК, как ті точно описал своего хозяина ....уйло)))))

психиатр

12 лютого 2024, 20:42

ККК, да уж так точно описал своего хозяина ...уйло)))))

ufo

12 лютого 2024, 20:29

Ну, да. А что, разве не так? Украина - это прокси-страна, собственно, как и Россия. Как самостоятельные субъекты их вряд ли кто-то серьезно рассматривает. Договариваться в конечном итоге будут США и Китай.

ККК

12 лютого 2024, 17:48

Капитан очевидность))) Это и ежу понятно, что с наркоманом никто говорить не будет. Кто будет говорить с шавкой при том обдолбаной, когда есть хозяева!


Новини