Головна Новини Суспільство Війна з Росією Оприлюднили фото чоловіка, який був коригувальником ракетних ударів по Харкову
commentss НОВИНИ Всі новини

Оприлюднили фото чоловіка, який був коригувальником ракетних ударів по Харкову

СБУ затримали чоловіка, який передав дані про переміщення українських військових по місту.

30 січня 2023, 12:23 comments2039
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Харкові співробітники Служби безпеки України затримали чоловіка, який наводив ракетні удари по місту. Військовий кореспондент Андрій Цаплієнко оприлюднив фото чоловіка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram українського журналіста.

Оприлюднили фото чоловіка, який був коригувальником ракетних ударів по Харкову

Наслідки ракетних ударів. Фото з відкритих джерел

Як повідомляють СБУ зловмисник збирав інформацію про місця перебування та переміщення по Харкову Українських військових. Отримані дані чоловік відправляв через Telegram російським військовим. Серед даних були електронні координати та відмітки на карті створенні через месенджер. Інформація, яку збирав російський агент була необхідна для підготовки та нанесення ударів по українському місту.

Співробітники Служби безпеки затримали зловмисника поблизу об’єктів критичної інфраструктури Харкова. Чоловіку загрожує 12 років ув’язнення.

Український кореспондент Андрій Цаплієнко оприлюднив фото коригувальника ракетних ударів по Харкову. Зображення можна переглянути нижче:

Оприлюднили фото чоловіка, який був коригувальником ракетних ударів по Харкову - фото 2

Нагадаємо, що в Харкові вночі ракета, що була випущена з російської установки С-300 завдала удару по цивільному будинку. В результаті атаки загинула одна людина, ще троє зазнали поранень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію жителів Москви на постачання західних танків для України. Думки мешканців столиці Росії розділились.

Також "Коментарі" писали про ставлення українців до скандалу із закупівлею харчових продуктів для військових, які здійснювало Міністерство оборони. Про скандал чули близько 80% опитаних і більшості українців важко відповісти чи ця подія вплинула на корупцію в міністерстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

кенкен

30 січня 2023, 14:33

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech

Харьковчанка

30 січня 2023, 14:02

РАССТРЕЛ!!!


Новини