Головна Новини Суспільство Війна з Росією Реакція жителів Москви на поставки танків Україні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакція жителів Москви на поставки танків Україні (ВІДЕО)

В жителів Москви запитали про відправлення танків в Україну для протистояння російській агресії. Думки мешканців столиці Росії розділились.

29 січня 2023, 08:05 comments11433
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Журналісті видання Deutsche Welle поцікавились у жителів столиці Росії про поставки західних танків в Україну. Думки росіян розділилися, деякі співрозмовники висловили задоволення та побажали Україні перемоги, тоді як інші підтримали режим Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter українського громадського діяча Антона Геращенка.

Реакція жителів Москви на поставки танків Україні (ВІДЕО)

Росіяни відреагували на поставки танків Україні. Скриншот з відео

25 січня Німеччина повідомила, що надає дозвіл іншим країнам відправляти танки Leopard 2 до України. Також канцлер Олаф Шольц заявив, що сама Німеччина передасть частину танків Києву, щоб протистояти російській агресії.

Журналісти Deutsche Welle поцікавилися у жителів Москви, що вони думають про рішення доставити в Україну танки із західних країн.

"Як це може бути? Категорично негативно відношусь до цього і підтримую нашу спецоперацію і президента", — відповів один з жителів Москви.

Проте, деякі росіяни не боялись говорити слова підтримки в бік України.

"Якщо я скажу, що я радий — мене посадять, я не можу сказати, що мені це подобається чи не подобається, ми живемо в Росії. Але хотілось би, аби війна швидше закінчилась, мені здається, танки цьому допоможуть якось", — сказав росіянин, а інший додав, що "дуже радий, тому що бажає перемоги Україні".

Переглянути відео з реакціями жителів Москви на поставки танків Україні можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію посла Росії в США на відправку американських танків до України.

Також "Коментарі" писали про Зеленського, який подякував Польщі на відправлення танків в Україну. Від союзників прийшла реакція.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини