Головна Новини Суспільство Війна з Росією Операція в Курській області: військові розповіли, чи полегшало на Покровському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

Операція в Курській області: військові розповіли, чи полегшало на Покровському напрямку

Росіяни постійно змінюють тактику на Покровському напрямі

17 серпня 2024, 16:30
Поділіться публікацією:

Противник на Покровському напрямі не планує втрачати ініціативу, тож постійно проводить штурмові дії. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі каналу "Еспресо" заявив начальник служби зв'язків із громадськістю 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка Іван Сєкач.

Операція в Курській області: військові розповіли, чи полегшало на Покровському напрямку

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Полегшення не відбулося із ситуацією на Курщині. Противник не хоче залишати цей напрямок та втрачати тут свою ініціативу, тому ворожі штурми продовжуються у великій кількості. Загарбник застосовує тактику малих груп, на яку більше витрачає боєприпасів, тобто артилерії уразити дві людини, що рухаються, дуже важко. FPV також складно їх дістати, бо вони ховаються в посадках. Відтак, йде більший розхід снарядів на знищення противника", — зауважив військовий.

Сєкач зазначив, що боєприпаси поки що є, проте їх потрібно ще більше, адже окупанти змінюють тактику ведення бойових дій та адаптуються до ситуації.

За словами військового, надходила інформація, що один підрозділ операторів дронів противника поїхав на Курщину. Але від цього не стало легше, зокрема, з ворожими FPV.                                                                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи полетять ракети ATACMS на Курську область: ЗМІ дізналися, що вирішили в Білому домі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – наступ ЗСУ на Курщині: до чого готуються росіяни, чи є загроза режиму Путіна.

Раніше "Коментарі" писали – ЗСУ хотіли повторити "Курський прорив" ще в одній області РФ: що пішло не так.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини