Головна Новини Суспільство Війна з Росією Операція на Курщині: чи дійсно є просування ЗСУ поблизу двох міст
commentss НОВИНИ Всі новини

Операція на Курщині: чи дійсно є просування ЗСУ поблизу двох міст

Експерти ISW фіксують, що ЗСУ просунулися під Коренево та Суджею

сьогодні, 07:05
Поділіться публікацією:

Українські війська мали успіх при продовженні операції у Курській області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Операція на Курщині: чи дійсно є просування ЗСУ поблизу двох міст

Бої у Курській області. Фото: із відкритих джерел

Зазначається, що українські військові нещодавно просунулися у рамках головного "українського плацдарму" у Курській області.

Так, геолокаційні кадри від 26 жовтня показують, що ЗСУ просунулися на південний захід від Ольгівки (на схід від Коренево) і на схід від Колмакова (на схід від Суджі).

Російські джерела ISW, зокрема Міноборони РФ, стверджували 27 жовтня, що ЗСУ атакували поблизу Зеленого Шляху, Новоіванівки, Дар'їно, Нижнього Клина, Погребків, Миколаєво-Дар'їно та близько н.п. Плехове.

Війська РФ нещодавно трохи просунулися в рамках головного "українського плацдарму" в Курській області. Геолокаційні кадри від 26 жовтня показують, що росіяни просунулися на південний схід від Мартинівки.

Російське джерело ISW стверджує, що на вечір 26 жовтня ЗСУ атакували поблизу Нового Шляху Глушківського району, на захід від головного "українського плацдарму" у Курській області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — до Курської області до понеділка, 28 жовтня, Кремль має намір перекинути 5 тисяч солдатів КНДР. З великою ймовірністю йдеться про військові з так званого "елітного" підрозділу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "The New York Times".

Також видання "Коментарі" повідомляло – українські захисники оновили дані, назвавши втрати російських вояків у Курській області. Зокрема, ЗСУ вдалося взяти в полон понад 700 російських військових. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

Операція на Курщині: чи дійсно є просування ЗСУ поблизу двох міст - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини