Головна Новини Суспільство Війна з Росією ООН не бачить геноциду в Україні: у Зеленського різко відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

ООН не бачить геноциду в Україні: у Зеленського різко відреагували

Михайло Подоляк засудив заяву ООН про геноцид в Україні, заявивши, що росіяни вбивають масово, але "по-доброму"

5 вересня 2023, 12:45 comments4336
Поділіться публікацією:

ООН продовжує демонструвати нескінченний майстер-клас "політичної беззубості та непрямого заохочення злочинця". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, реагуючи на позицію ООН про нібито відсутність достатніх доказів геноциду, який здійснюють російські окупанти в Україні.

ООН не бачить геноциду в Україні: у Зеленського різко відреагували

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

"Ще б пак, адже росіяни прийшли нас вбивати... по-доброму, масово. Саме українців, але без умислу. І ракети летять на міста щоночі, так само по-доброму. І спроба зруйнувати енергетичну інфраструктуру взимку, щоб люди гинули від морозів — абсолютно випадкова”, – написав Михайло Подоляк.

Радник голови ОП зазначив, за логікою фахівців ООН, повномасштабна війна, яка вже триває більше 560 днів, знищені міста та села України – це все "не-геноцид".

За словами Михайла Подоляка, також в ООН не вважають чимось дивним заклики росіян – "убий українця!". Закривають очі в ООН також на жорстокі тортури у фільтраційних таборах із примусом відмовитися від української ідентичності та нав'язати російську – також із любов'ю.

Михайло Подоляк зазначив, мабуть, фахівці, які сидять у кабінетах ООН, вважають, що на території України відбувається "правильна війна".

Зазначимо, Міжнародна комісія ООН з розслідування порушень в Україні поки що "не має достатньо доказів", що в країні відбувається геноцид. Таку заяву зробила голова Незалежної міжнародної комісії ООН із розслідування порушень в Україні Ерік Месе на прес-конференції у Києві.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ готуються відбивати наступ росіян: до Міноборони назвали напрямок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини