Головна Новини Суспільство Війна з Росією Оновлення даних: скільки українців виконали свій обов'язок перед країною
commentss НОВИНИ Всі новини

Оновлення даних: скільки українців виконали свій обов'язок перед країною

Скільки військовозобов'язаних українців оновили дані з 18 травня до 16 липня

17 липня 2024, 19:07
Поділіться публікацією:

Україна завершила кампанію з оновлення даних військовозобов'язаних. За два місяці, з 18 травня по 16 липня, вражаюча кількість громадян — 4690496 — виконала свій обов'язок перед країною.

Оновлення даних: скільки українців виконали свій обов'язок перед країною

Скільки військовозобов'язаних українців оновили дані

З них військово-облікові дані оновили через:

- Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки: 510 203 особи

- Центри надання адміністративних послуг: 1 152 227 осіб

- Резерв : 3 028 066 осіб

"Дякую кожному громадянину за виконання свого військового обов'язку! Продовжуємо працювати разом заради мирного та безпечного майбутнього України!". — написали до Міноборони

Читайте також на порталі "Коментарі" — За несвоєчасне оновлення даних військовозобов'язаними не передбачено автоматичне накладення штрафів . Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі "Радіо Свобода" заявив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — минув термін, відведений на оновлення персональних даних для всіх військовозобов'язаних згідно з новим законом про мобілізацію. Водночас "Reuters" зазначає, що рівень мобілізації в Україні у травні та червні зріс більш ніж удвічі порівняно з попередніми двома місяцями. У Верховній Раді та в Міноборони тим часом пояснюють, що чекати після 16 липня, кому надсилатимуться повістки на проходження ВЛК після оновлення персональних даних і що чекає на тих, хто не встиг цього зробити. Які основні висновки про "мобілізацію по-новому" можна зробити? Що позитивного, що негативного слід зазначити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини