Головна Новини Суспільство Війна з Росією Оленівка №2: росіяни повідомили про новий обстріл колонії з українськими військовополоненими
commentss НОВИНИ Всі новини

Оленівка №2: росіяни повідомили про новий обстріл колонії з українськими військовополоненими

Кремлівські пропагандисти звинуватили в атаці ЗСУ, але ситуація може виявитися, як у випадку з терактом у Оленівці

4 серпня 2022, 15:54 comments2364
Поділіться публікацією:

Російські пропагандистські ЗМІ знову повідомляють, що по Донецькій виправній колонії № 124 було завдано удару. В установі утримувалися українські військовополонені, як і у випадку з терактом у Оленівці. Російські пропагандисти, прогнозовано, поспішили звинуватити в ЗСУ. Першими новини про удар оприлюднили російські федеральні ЗМІ. Українська влада ситуацію поки не коментувала.

Оленівка №2: росіяни повідомили про новий обстріл колонії з українськими військовополоненими

Обстріл колонії. Фото: із відкритих джерел

У Росії наголосили, що після удару є постраждалі. Про можливі жертви росіяни не повідомляють. Також російські ЗМІ не уточнюють, які саме військовополонені утримувалися в колонії, не говорять він і про кількість військових.                                                        

Варто наголосити на тому, що в Генштабі неодноразово звертали увагу на те, що українська армія не завдає ударів по цивільних об'єктах. І навіть, перш ніж завдати удару з військової мети, ЗСУ враховують, які це може створити наслідки для цивільних.                                                 

Читайте також на порталі "Коментарі" — економіка України у комі: хто за це відповідає – чи на своєму місці міністр економіки Свириденко.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни продовжують масований наступ на Донбасі, обстрілюючи мирні міста та села Донецької області. Так, після удару ворожої артилерії по зупинці громадського транспорту в Торецьку підтверджено загибель щонайменше 8 осіб.

Раніше "Коментарі" писали — передав світу почався: як зупинити Третю світову, яка наближається – яка роль тут в України. Експерти детально проаналізували ситуацію для нашого видання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини