Головна Новини Суспільство Війна з Росією Олена Зеленська нагадала британцям, що поки ті рахують копійки, українці вважають втрати
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська нагадала британцям, що поки ті рахують копійки, українці вважають втрати

Перша леді України закликала європейців міцніше підтримувати український народ та допомогти відбитися від російської агресії

4 вересня 2022, 14:00 comments1215
Поділіться публікацією:

Перша леді України Олена Зеленська визнала, що союзники та партнери української держави вимушено стикаються з новими економічними труднощами через війну в Україні. Але при цьому Олена Зеленська закликала громадян Великобританії не забувати, що в Європі йде справжнісінька війна і поки британці "рахують копійки", українці змушені "рахувати втрати". Як повідомляє портал "Коментарі", про це Олена Зеленська заявила в інтерв'ю "BBC".

Олена Зеленська нагадала британцям, що поки ті рахують копійки, українці вважають втрати

Олена Зеленська. Фото: GETTY IMAGES

Перша леді України наголосила, що якби союзники України сильніше підтримували український народ, то тим самим вони скоротили б тривалість кризи, яку відчуває вся Європа.

Для того, щоб краще зрозуміти нинішню ситуацію, Олена Зеленська попросила британців згадати про епідемію Covid-19, яка досі триває. Коли був пік цієї епідемії, дуже сильно постраждала Україна. Тоді був сильний удар по економіці. Тепер ціни стрімко пішли вгору, в Україні в тому числі. Але в Україні зростання цін – не єдина проблема, Україна щодня втрачає дуже багато людей.

"Я розумію, що ситуація дуже важка. Але нагадаю, що під час епідемії Covid-19, а вона в нас ще є, коли були стрибки цін, постраждала й Україна... В Україні ціни теж зростають. Але ще гинуть наші люди. Тому, коли ви починаєте рахувати копійки на своєму банківському рахунку або в кишені, ми робимо те саме і вважаємо наші втрати".

Читайте також на порталі "Коментарі" - підсумки тижня : що важливе сталося — як це відобразиться на майбутньому.

Також видання "Коментарі" повідомляло – псевдореферендуми, затягування війни, візи для росіян: як розуміти нові заяви Білого дому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини