Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупований Токмак всю ніч трясло від "прильотів": подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупований Токмак всю ніч трясло від "прильотів": подробиці

Кількість "прильотів" у Токмаку не злічити, адже їх було безліч

8 червня 2023, 11:00 comments2792
Поділіться публікацією:

На Запорізькому напрямку з кожним днем росіянам стає дедалі "спекотніше". Особливо це стосується окупантів, що базуються в тимчасово окупованому Токмак. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Окупований Токмак всю ніч трясло від "прильотів": подробиці

Токмака. Фото: із відкритих джерел

За інформацією мера Мелітополя, останні два дні "вибухово гаряче" було в районі захоплених ворогом автотранспортного підприємства, так званого "мрео" та залізничного вокзалу.

"Не спалося окупантам і сьогодні аж до другої години ночі. Підраховуємо скільки окупантів навіки втомилися від літньої спеки", — зазначив мер.

Тим часом місцеве видання "РІА-Мелітополь" повідомляє, що "прильоти" у Токмаку тривали всю ніч. Їх було стільки, що й не злічити.

"Всю ніч у Токмаку на Запорізькому фронті було дуже жарко! К*цапи дохли, як мухи. Кількість прольотів була такою, що навіть порахувати неможливо! Русня відключила стільниковий зв'язок та інтернет у Токмаку та Молочанську", — пише видання.

Зазначимо, вчора також повідомлялося, що одразу у двох тимчасово окупованих населених пунктах Запорізької області пролунали вибухи. За інформацією Івана Федерова, у селищі Мирне Мелітопольського району було чути потужний вибух біля захопленої окупантами військової частини. Також жителі Токмака розповіли про щонайменше шість вибухів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський повідомив, що українські захисники просунулися вперед на Бахмутському напрямку. Тим часом російські добровольці, які воюють на боці України проти путінського режиму, продовжують свої дії у Бєлгородській області, наголошуючи на тому, що хочуть врятувати всю Росію. А ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин продовжує насміхатися з міністра оборони РФ Сергія Шойги, відомство якого наводить фантастичні дані про знищення сил і коштів ЗСУ, у тому числі на Бахмутському напрямку. Про що говорить цей "парад заяв"? Як події на інформаційному фронті російсько-української війни (і не лише) можуть розвиватися у найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини