Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупантів поменшало в Енергодарі та на ЗАЕС: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупантів поменшало в Енергодарі та на ЗАЕС: яка причина

Росіяни використовують чоловіків з Енергодару для переведення на фронт

9 листопада 2023, 10:22 comments4011
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованій Запорізькій АЕС та у місті-супутнику Енергодарі поменшало російських окупантів. Найімовірніше, загарбників перекидають на ті ділянки фронту, де ворог планує посилювати наступальні операції. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів голова "Енергоатому" Петро Котін.

Окупантів поменшало в Енергодарі та на ЗАЕС: яка причина

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Глава "Енергоатому" уточнив, що станом на сьогоднішній день на Запорізькій АЕС працює до 800 українців. Умови роботи залишаються складними.

"Наш персонал не підписує контракти з російським "Росатомом". Персоналу окупантам не вистачає, тому вони змушені використовувати наш персонал на станції. Фактично, умови роботи нашого персоналу залишаються дуже важкими", — сказав він.

Котін констатував, що на ЗАЕС та в Енергодарі поменшало російських окупантів. До того ж тепер росіян завозять на роботи більше жінок, ніж чоловіків. Звідси є припущення, що чоловіків перекидають на ті ділянки фронту, де потребують посилення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — позаду вже більше 620 днів широкомасштабного російського вторгнення в Україну. Окупанти готуються до нового масованого штурму Авдіївки, під час місяця атак на яку зазнали величезних втрат. Глава Міноборони України Рустем Умеров просить західних партнерів більше боєприпасів. Сторони обмінюються точковими ракетно-дроновими ударами, готуючись до масованих з настанням холодів. Що зараз можна сказати про ситуацію в російсько-українській війні і навколо неї? Які прогнози на найближче майбутнє? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи справді ЗСУ тиснуть на лівому березі Херсонщини: чому панікують росіяни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини