Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти зуміли розширити прорив стратегічного рівня: куди зайшов ворог і що з фронтом
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти зуміли розширити прорив стратегічного рівня: куди зайшов ворог і що з фронтом

За інформацією видання BILD, окупанти захопили Соловйово та розширили прорив під Очеретине

27 квітня 2024, 11:25 comments2063
Поділіться публікацією:

Штурмові підрозділи російської армії зуміли захопити село Соловйове, таким чином розширивши прорив у районі Очеретине. Кілька днів тому росіяни прорвалися на північний захід від Авдіївки, пройшовши 3 км углиб позицій ЗСУ до селища Очеретине. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє експерт "BILD" з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке.

Окупанти зуміли розширити прорив стратегічного рівня: куди зайшов ворог і що з фронтом

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Військовий аналітик зазначає, що тепер окупанти почали розширювати захоплену територію. Вони вже захопили село Новобахмутівка, а тепер увійшли до сусіднього села Соловйова.

"На південь їм вдалося перейти водну перешкоду в селі Бердичі, взяти Семенівку, а також пройти 2 км до Уманського та Яснобродівки", — йдеться у матеріалі.

За інформацією Рьопке, за 9 місяців після захоплення Авдіївки окупанти просунулися на 12 км на захід.                                                             

Зазначимо, раніше Юліан Рьопке повідомив, що окупантам вдалося захопити Очеретино. За його словами, Сили оборони кілька місяців тримали його оборону. При цьому Рьопке зазначив, що наразі причина уникнення цієї позиції Сил оборони залишається незрозумілою. Також він наголошує, що російські ЗМІ намагаються використати ситуацію на свою користь і перебільшують масштаби прориву поблизу Авдіївки.

Читайте також на порталі "Коментарі" – які міста хоче захопити Путін під час літнього наступу: куди прориватимуться до 9 травня.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що відбувається на фронтах: яке значення має допомога США. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/BILD_Russian
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини