Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти знову обстріляли Херсонщину: є загиблі та поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти знову обстріляли Херсонщину: є загиблі та поранені

Наразі працівники Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби чинять будинки городян на місцях обстрілів

28 лютого 2023, 15:58
Поділіться публікацією:

Сьогодні через ворожі обстріли на Херсонщині загинули четверо людей, ще п'ятеро поранені. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Херсонської обласної військової адміністрації.

Окупанти знову обстріляли Херсонщину: є загиблі та поранені

Обстріл Херсонщини. Фото: з відкритих джерел

"Сьогодні російська армія нещадно била з артилерії по домівках мирних жителів Херсона. На вулиці Привокзальній біля під'їзду — закривавлене тіло 71-річного городянина. Рани від уламків ворожих снарядів виявилися для нього смертельними... . Лікарі борються за його життя", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обстріл пошкодив приватні будинки місцевих жителів і залишив по собі величезні вирви від снарядів.

"Жінку, яка проживала на вулиці Купецькій, рятувальникам довелося діставати з-під руїн власного будинку. Медики роблять все можливе, щоби врятувати її", — додали в ОВА.

Також відомо про 45-річного загиблого з селища Камишани, який отримав численні та тяжкі травми та помер у приймальному відділенні лікарні.

"Ще одну людину поранили у Білозерці, двох – у селі Веселому. У селі Миколаївка через обстріл загинула 68-річна жінка. Станом на зараз відомо, що в Херсонській області через удари армії РФ сьогодні чотири людини загинули, п'ятеро – поранено", — повідомили в обладміністрації.

Працівники Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби ремонтують будинки городян на місцях обстрілу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи є загроза нового ракетного удару: у ЗСУ пояснили, на що чекають росіяни і чому змінюють тактику.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому йде нагнітання навколо Молдови: що там може статися і як це торкнеться України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини