Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти знову необережно курять на аеродромі – у Мелітополі пролунав сильний вибух
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти знову необережно курять на аеродромі – у Мелітополі пролунав сильний вибух

Очевидно, ЗСУ хочуть добити авіабазу країни-агресора в окупованому Мелітополі

16 вересня 2022, 16:20
Поділіться публікацією:

У п'ятницю на аеродромі у тимчасово окупованому росіянами Мелітополі пролунав потужний вибух. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив мер міста Іван Федоров.

Окупанти знову необережно курять на аеродромі – у Мелітополі пролунав сильний вибух

Вибух у Мелітополі. Фото: Телеграм Івана Федорова

"Окупанти в Мелітополі явно заздрять Чорнобаївці, тому курять і курять на аеродромі. Щойно (о 14:50 — ред.) там зафіксовано потужний вибух. Сподіваємося, що росіяни пішли в мінус, як і їхня техніка. Чекаємо на хороші новини від ЗСУ" , — Написав градоначальник.

При цьому Іван Федоров не уточнив деталі, проте опублікував відповідне відео, на якому видно, як з боку аеродрому в небо здіймається густий чорний стовп диму.

Читайте також на порталі "Коментарі" — рада керуючих Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), до складу якого входять 35 країн ООН, прийняла резолюцію, яка вимагає від Росії припинити окупацію Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС), так само як припинити дії проти будь-якого іншого ядерного об'єкта в Україні чи на них". Про це під час відеозвернення 15 вересня згадав президент України Володимир Зеленський. Якими є перспективи демілітаризації ЗАЕС? Як можна змусити росіян залишити станцію? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також "Коментарі" повідомляли – ніч на 16 вересня прикордонною з Україною Білгородською областю РФ була дуже й дуже неспокійною. Якщо й раніше, то в Курській, Білгородській, Брянській областях були іноді чути поодинці "бавовни", які потім пояснювали ефективної роботи російської системи ППО, то цього разу наслідки таких "бавовни" виявилися дуже сумними для росіян. У Білгородській області РФ, у населеному пункті Валуйки, сталася серія вибухів. Про це повідомив губернатор регіону В'ячеслав Гладков у себе в Telegram.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини