Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти знову намагалися наступати на Харківщину: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти знову намагалися наступати на Харківщину: подробиці

У Харківській ОВА повідомили - окупанти намагалися наступати у Куп'янському районі

11 січня 2023, 10:20
Поділіться публікацією:

У вівторок, 10 січня, російські загарбники намагалися прорвати оборону ЗСУ у Куп'янському районі Харківської області. Але окупанти отримали відсіч і відступили з великими втратами. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на заяву голови Харківської ОВА Олега Синегубова.

Окупанти знову намагалися наступати на Харківщину: подробиці

Війна в Україні. Фото: GettyImages

"На лінії зіткнення ворог намагався вести наступальні дії в районі Гряниківки Куп'янського району. Але відступив із втратами, отримавши відсіч", — зазначив Олег Синегубов.

Як повідомлялося, у вівторок, 10 січня, російські війська завдали ударів по Харкову з РСЗВ "Смерч". У Київському районі зафіксовано влучення до складу піротехніки. Відбулася масштабна пожежа, вночі спостерігалася детонація піротехнічних виробів. На щастя обійшлося без постраждалих.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ситуація на військовому та дипломатичному фронті розгоряється. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю озвучили свій прогноз на січень-лютий.

Також видання "Коментарі" повідомляло – антивоєнний комітет Росії закликає росіян-емігрантів вийти 24 лютого, у річницю вторгнення російської армії в Україну, на акцію протесту проти цієї війни. У зверненні наголошується, що "антивоєнні протести в РФ об'єктивно неможливі або надзвичайно небезпечні: потенційне покарання за будь-який протест уже наближається до довічних термінів", а тому закликають протестувати тих, хто виїхав із країни-агресора (нібито близько мільйона людей). Наскільки дієві такі заклики і такі акції? Чи є можливість розхитати ситуацію саме всередині Росії? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

568568

11 січня 2023, 13:52

НАЙДИ И РАЗДЕНЬ ГОРЯЧУЮ КРАСОТКУ СЕГОДНЯ НОЧЬЮ!----- https://paply.org/krasotky


Новини