Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти збільшили перекидання військової техніки морем: що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти збільшили перекидання військової техніки морем: що відбувається

При цьому окупанти стали менше перевозити військову техніку Кримським мостом, побоюючись ударів

26 серпня 2023, 16:37
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська останнім часом посилили перевезення вантажними кораблями через Керченську протоку. Здебільшого перевозять техніку та інше необхідне для армії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram-канал військового руху "Атеш".

Окупанти збільшили перекидання військової техніки морем: що відбувається

Росіяни збільшили перекидання військової техніки морем. Фото: Getty Images

"Вони перевозять техніку і все необхідне постачання для ЗС РФ. Зроблено це, ймовірно, з метою зменшити частку перевезення мостом і убезпечити свої війська від логістичного колапсу у разі знищення мосту. Вони, напевно, щось знають", — повідомляє Telegram-канал.

Зокрема, канал зазначає, що у Криму перебуває багато українських агентів, які оперативно повідомляють про переміщення логістики ворога.

Зазначимо, останнім часом в анексованому Криму систематично лунають вибухи. У більшості випадків вони пов'язані з прицільними ударами наших ЗСУ по скупченню окупантів, техніки та складів з боєприпасами. Так, днями з'явилася інформація, що у селі Перевальне Сімферопольського району було чути сильні вибухи. Там дислокується 126 окрема гвардійська бригада берегової оборони ЧФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з початку серпня почастішали атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/atesh_ua/1610
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

26 серпня 2023, 22:40

Так чому до сих пір не знищують ці коріблі! Не влада, а лайно! Війна с 2014 року, повно масштабна війна с 2022 якої офіційно немає, але зброї як не було так толком немає - самі на веробляють ждуть щоб хтось дав, а люди, солдати гинуть ні за що!!! Знищувать потрібно кацапські кораблі, авіацію і всі ворожі бази!!! Та у себе в Україні створювати далеко бійні ракети!!! А не відмивать гроші на дорогах, клумбах та іншому не потребу під час війни!!!


Новини