Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти застосовують на фронті «тактику таргана»: чи вона успішна
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти застосовують на фронті «тактику таргана»: чи вона успішна

Окупанти, як таргани, намагаються проникнути на українські позиції, проте Сили оборони стоять їм на заваді

31 липня 2024, 18:39
Поділіться публікацією:

На фронті російські загарбники зазнали дуже жорстоких втрат у бронетехніці та артилерійських системах, про це, як йдеться в матеріалі "Коментарів" сказав військовий експерт Сергій Грабський.

Окупанти застосовують на фронті «тактику таргана»: чи вона успішна

Окупанти

Більше того, за його словами, росіяни навіть здійснюють кроки, щоб зекономити військову техніку. Для цього, підкреслює експерт, ворог спочатку б'є по передньому краю української оборони авіацією, а потім йде в наступ.

“Російські окупанти знайшли для себе золоте вирішення цього питання – максимально використовуючи керовані авіабомби та піддаючи наші позиції артилерійським обстрілам, тобто перетворюючи їх на “місячний пейзаж”, що, загалом, дозволяє надалі здійснювати “м'ясні штурми” – наполегливі та послідовні. Тобто можна говорити і про банзай-атаки, і про “тарганову тактику”, — відзначив експерт.

Грабський підкреслив, що ворог вимушений заощаджувати на техніці. Зараз він її використовує або в дуже обмеженій кількості для того, щоб уникнути великих втрат, або ж для організації масштабних атак для того, щоб створити масову перевагу на окремій ділянці фронту та просто задавити кількістю техніки наші позиції.

При цьому експерт підкреслив, що обидва варіанти використання техніки призводять до її втрат. Саме тому, російські окупанти використовують техніку досить дозовано. Втім, Грабський додає, що на окремих ділянках ворог все ж використовує техніку у повному обсязі. Тобто, за його словами,  йдеться про те, що на окремих ділянках командири російських військ дотримуються старих прописаних правил, які не завжди спрацьовують у сьогоднішній війні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ворог видихається і Україна може отримати шанс на здобуття перемоги.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини