Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії з’явилася серйозна проблема, а Україна отримала шанс на перемогу: про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії з’явилася серйозна проблема, а Україна отримала шанс на перемогу: про що мова

Росія незворотно видихається у війні з Україною, проте розраховує, що Україна поступиться швидше

31 липня 2024, 15:02 comments4047
Поділіться публікацією:

У Росії виникли серйозні проблеми з мобілізаціним ресурсом, докази цього приводить політолог Михайло Басараб.

У Росії з’явилася серйозна проблема, а Україна отримала шанс на перемогу: про що мова

Окупанти

Зокрема, за його словами, сьогодні кремлівський диктатор Володимир Путін удвічі підвищив одноразову виплату тим, хто підписує контракт на "СВО". Окрім того, Держдума країни-агресора ухвалила закон про позбавлення громадянства іноземців, які отримали паспорти, але не хочуть ставати на військовий облік.

При цьому, як відзначив Басараб, командувач армії Кадирова Алаудінов поскаржився в ток-шоу Скабєєвої, що для досягнення відчутного успіху на фронті необхідно подвоїти або потроїти кількість особового складу. І тут же висловив скепсис, що цього можна досягти.

"Частка видатків на війну в бюджеті Росії вже дуже велика. Вони незворотно видихаються, але сподіваються, що ми поступимося швидше. Це аж ніяк не означає, що ворог став слабким і його буде легко здолати. Зазначені факти говорять тільки про те, що ми можемо і маємо перемогти РФ. Вони хоч і більші, але з величезною кількістю внутрішніх проблем", — підкреслив політолог.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін підписав указ про призначення одноразової виплати для військових, які підписали контракт із Міноборони РФ у період з 1 серпня до 31 грудня. Прес-секретар кремлівського диктатора Дмитро Пєсков пояснив, навіщо глава Кремля Володимир Путін підвищив одноразову виплату новим контрактникам. При цьому він категорично заперечує, що таке рішення пов'язане із зміною завдань у зоні проведення "спеціальної військової операції".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини