Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти запустили по Україні ракети та дрони: скільки вдалося збити
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти запустили по Україні ракети та дрони: скільки вдалося збити

Росіяни запустили по Україні близько 100 дронів та ракет

сьогодні, 13:20
Поділіться публікацією:

Російські війська в ніч на 26 жовтня запустили Україною майже 100 дронів і ракет. ППО збила 44 дрони-камікадзе. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Повітряних сил ЗСУ у Telegram.

Окупанти запустили по Україні ракети та дрони: скільки вдалося збити

ППО. Фото: з відкритих джерел

"У ніч на 26 жовтня противник атакує Україну ракетами різних типів, ударними БпЛА типу "Shahed" та дронами невстановленого типу", — йдеться у повідомленні.

Радіотехнічними військами Повітряних Сил виявлено та здійснено супровід 98 засобів повітряного нападу противника: 3 балістичні ракети Іскандер-М/KN-23 (з території Криму); 2 керовані авіаційні ракети Х-59 (з повітряного простору в Брянській області); 2 ракети невстановленого типу (з Бєлгородської області); 91 ворожого БПЛА (райони пусків – Курськ, Орел).

Повітряний напад відбиває авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ, мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

Ракетами ворог вдарив об'єктами цивільної інфраструктури Сумської області та Дніпра.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ніч проти 26 жовтня країна-агресор здійснила ракетну атаку на Дніпро.

За даними ДСНС, внаслідок ракетних ударів частково зруйновано двоповерхову житлову будівлю. Також пошкодження отримали багатоквартирні житлові будинки та одна з медустанов.

З-під завалу двоповерхового житлового будинку рятувальники витягли трьох загиблих. Ще одну жінку вдалося врятувати. Її дістали із зруйнованого будинку та передали медикам. Усього, попередньо, поранення отримали 18 осіб, серед них 4 дитини.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські окупанти вдарили по Херсону: попадання сталося у багатоквартирному будинку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини