Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти заплуталися у заявах: "українська ДРГ" атакувала Бєлгородську область
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти заплуталися у заявах: "українська ДРГ" атакувала Бєлгородську область

У росЗМІ заявляють, що до інциденту "причетні" до ЗС України, губернатор Гладков "заплутався" у коментарях і каже, що це фейк

13 листопада 2023, 10:22
Поділіться публікацією:

Вранці 13 вересня невідома ДРГ намагалася прорватися до Бєлгородської області. На кордоні відбувся бій. За інформацією російських пропагандистських ЗМІ, до інциденту "причетні" до ВСУ. Нібито до складу невідомої ДРГ входило 8 осіб. Вона намагалася зайти в область на УАЗі зі свастикою російських окупантів "Z". Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні телеграм-каналу "Mash".

Окупанти заплуталися у заявах: "українська ДРГ" атакувала Бєлгородську область

Бєлгородська область. Фото: з відкритих джерел

"Диверсанти видавали себе за російських солдатів, але були виявлені та ліквідовані в районі міста Шебекіно", — йдеться у повідомленні.

За твердженням російських ЗМІ, приблизно о 7 ранку відбувся бій між російськими прикордонниками та членами ДРГ. З боку силовиків немає жертв, твердить Mash.

Водночас губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков нічого не знає про інцидент і про те, що якась ДРГ взагалі намагалася прорватися через кордон. Інформацію про "українську ДРГ" він назвав брехнею та фейком.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські окупаційні війська посилили тиск на позиції Сил оборони України вже не лише в районі Авдіївки та Куп'янська, а й на Бахмутському напрямку. Посилився й інформаційний тиск на Україну, зокрема, через західні медіа. Експерти розповіли виданню "Коментарі", що відбувається зараз на власне військових та зовнішньополітичних фронтах, а також – як ситуація може розвиватися в найближчому майбутньому.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чи реально зараз рухатися до мети про вихід на кордони 1991 року: як може змінитись війна найближчим часом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини