Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти за ніч тричі атакували Одесу: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти за ніч тричі атакували Одесу: що відомо

Ворог атакував Одесу "Шахедами" та "Калібрамі"

14 серпня 2023, 07:37 comments5424
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська вночі 14 серпня тричі вдарили по Одесі. Сили ППО знищили 15 ударних БПЛА та 8 ракет типу "Калібр", уламки збитих ракет пошкодили супермаркет та гуртожиток, попередньо постраждали троє людей. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляють Сили оборони півдня України в Telegram.

Окупанти за ніч тричі атакували Одесу: що відомо

Удар по Одесі. Фото: з відкритих джерел

"Ворог тричі атакував вночі Одеську область, застосувавши дві хвилі ударних дронів, загальною кількістю 15 штук, та 8 ракет морського базування типу "Калібр", – йдеться в офіційному повідомленні.

Зазначається, що противник свідомо атакував центральну частину Одеси, наражаючи на небезпеку мирне населення. Саме тому хоч ракети й були збиті, їхні уламки впали на гуртожиток одного із навчальних закладів та супермаркет. Виникла пожежа. Через вибухову хвилю серйозно пошкоджено вікна та балкони в кількох будинках і побито припарковані поруч автомобілі.

На двох об'єктах спалахнув вогонь, ліквідацією якого зайнялися пожежники.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з початку серпня явно почастішали атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Чергові удари по півострову було завдано в ніч проти 12 серпня. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Шольц та Байден проти постачання далекобійних ракет Україні – коли ситуація зміниться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SJTF_Odesa/108
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини