Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти втратили дуже важливе для них обладнання: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти втратили дуже важливе для них обладнання: подробиці

Окупанти втратили 16 одиниць техніки та озброєння та комплекс радіоелектронної боротьби "Поле-21", призначений для придушення супутникового зв'язку

6 травня 2023, 15:40
Поділіться публікацією:

На півдні українські захисники досягли певних результатів, завдавши ворогові втрати в техніці та озброєнні. Як повідомили в оперативному командуванні "Південь", українська авіація завдала двох ударів по районах зосередження противника. Крім того, ракетно-артилерійські підрозділи зменшили вороже військо.                                

Окупанти втратили дуже важливе для них обладнання: подробиці

Комплекс радіоелектронної боротьби "Поле-21"

Окрім шести російських військових, знищено 16 одиниць озброєння та техніки. Зокрема, це три танки Т-62/72, дві великокаліберні гармати "Мста-Б", вісім одиниць авто-бронетехніки, два безпілотники "Мавік-3". також слідом пішли черговий польовий пункт боєпостачання, та комплекс радіоелектронної боротьби "Поле-21", призначений для придушення супутникового зв'язку.                                                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" — чим може стати Бахмут для окупантів – як розуміти заяви Євгена Пригожина та Рамзана Кадирова.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на тлі розмов, що йдуть місяць, про майбутній контрнаступ ЗСУ, почастішали атаки дронів – як по території України, так і по території Росії, а також тимчасово окупованого Криму. Незважаючи на те, що ЗСУ знищують близько 80% дронів, що запускаються росіянами, атаки, з підключенням ракет, продовжуються. А на території РФ все частіше горять паливні склади, які, за даними британської розвідки, дуже вразливі для безпілотників. Експерти проаналізували спеціально для видання "Коментарі" війну ракет, дронів та ППО, яка є частиною спільної російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини