Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти вночі скинули чотири авіабомби на Зміїний та атакували Одеську область
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вночі скинули чотири авіабомби на Зміїний та атакували Одеську область

Влада Одеської області просить не поширювати подробиці про наслідки атаки ворога на регіон

11 лютого 2023, 10:38 comments2310
Поділіться публікацією:

Російські загарбники в ніч проти 11 лютого скинули на острів Зміїний чотири авіаційні бомби. Крім того, країна-агресор атакувала Одеську область. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє голова Одеської ОВА Максима Марченка в Telegram.

Окупанти вночі скинули чотири авіабомби на Зміїний та атакували Одеську область

Острів Зміїний. Фото: mapio net

Одеська область продовжує залишатися бажаною метою противника. Ворог не припиняє спроби атакувати цей регіон, послабити сили оборони. Так, вночі окупанти атакували Одеську область із літаків та берегового комплексу "Бастіон". Є влучення ракет у прибережну зону. За словами Марченка, ніхто не постраждав.

Також ворог завдав бомбового удару по острову Зміїний, скинувши чотири авіабомби.

Марченко закликав співвітчизників не коментувати те, що відбувається, і не публікувати в мережі наслідки ударів, щоб не давати ворогові додаткові відомості про його атаку.

"Я сподіваюся, що всі це розуміють, тому прошу всіх також утриматися від коментарів щодо певних моментів, які з'являються у соціальних мережах", — написав Максим Марченко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Байден зробив заяву про підготовку росіян до нового наступу — назвали терміни, на які орієнтується Путін.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна пережила чергову масовану ракетну атаку російського агресора. Знову потрапили в об'єкти енергетичної інфраструктури, включаючи ТЕЦ. Наскільки теплова енергія є важливим ресурсом для енергетичної безпеки України? Чи є сенс будувати з часом нові величезні ТЕЦ на кшталт тих, що є в нашій країні зараз? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/odeskaODA/1175
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вова

12 лютого 2023, 08:57

Бля, як завжди ніхто не постраждав, а куди діваються наші хлопці? Вилупки брехливі.


Новини