Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти влаштували смертоносний обстріл міста на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти влаштували смертоносний обстріл міста на Донбасі

Внаслідок ворожої атаки пошкоджено багатоквартирні будинки

22 грудня 2022, 15:47 comments1160
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", російські війська обстріляли місто Годинник Яр на Донеччині з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок ворожого обстрілу загинула одна людина, а ще двоє отримали поранення, про це повідомили в Офісі президента України.

Окупанти влаштували смертоносний обстріл міста на Донбасі

Донецька область. Фото: Офіс президента

"Годин Яр, Донецька область. Ворог використав реактивні системи залпового вогню для удару по місту. Загинула 1 людина, ще 2 — поранені", — зазначили в ОП.

Також постраждали від обстрілу багато багатоквартирних будинків. На місці події працюють екстрені служби.

Зазначимо, ситуація на Донеччині залишається вкрай складною. Годинник Яр загарбники вже кілька разів накривають масованим вогнем. Зокрема, 22 листопада стало відомо, що через супротивників у мікрорайоні Східний було пошкоджено чотири будинки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в адміністрації Джо Байдена всерйоз розглядають три різні моделі того, як могла б завершитись війна в Україні шляхом переговорів. Дві з яких не готові навіть обговорювати Київ, оскільки тоді Україна втратить частину своїх законних територій. Про це повідомляє видання The Washington Post.

Також видання "Коментарі" повідомляло – візит українського лідера Володимира Зеленського до США, де він зустрівся з американським президентом Джо Байденом, а також блискуче виступив перед конгресменами, залишається топ-темою 22 грудня. І поки російські політики, чиновники та дипломати зіпсують із цього приводу, видання "Коментарі" продовжує за допомогою експертів аналізувати підсумки цього історичного візиту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Афанасій

22 грудня 2022, 18:37

Анонімка, ...це ж вчорашні фотографи та адмiністратори - далі буде!

Анонімка

22 грудня 2022, 15:57

Відслідковуйте автопереклад. Який на фіг Годинник Яр? Коли йдеться про Часів Яр?


Новини