Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти вивозять родичів співробітників Запорізької АЕС до РФ: подробиці Генштабу
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вивозять родичів співробітників Запорізької АЕС до РФ: подробиці Генштабу

Втеча окупантів із Запорізької області не припиняється

10 травня 2023, 07:15 comments4177
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Енергодарі окупанти організували так звану "евакуацію" для членів сімей працівників Запорізької АЕС, при цьому працівникам електростанції виїзд із міста заборонено. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

Окупанти вивозять родичів співробітників Запорізької АЕС до РФ: подробиці Генштабу

Енергодар. Фото: із відкритих джерел

Російські загарбники вже анонсували "евакуацію" людей до Бердянська та Кирилівки на бази відпочинку та готелю. Однак тих, хто погодився, вивезли в Ростовську область і розмістили в наметових містечках.

Зазначимо, "Коментарі" повідомляли – тимчасово окупований Бердянськ сьогодні став тим містом, куди росіяни активно вивозять представників окупаційної влади захоплених населених пунктів Запорізької області, колаборантів, а також дітей. Також до міста постійно прибувають автобуси із російськими військовими.

Читайте також на порталі "Коментарі" — яка загроза нависла над Росією — як розуміти заяви Пригожина та ситуацію в Бахмуті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії у скороченому вигляді – всього 40 хвилин, зі скасуванням повітряної частини дійства, а також музейним Т-34 у танковому представництві, пройшов парад Перемоги. У гості до Путіна приїхали лише п'ять президентів центральноазіатських держав, самопроголошений президент Білорусі та прем'єр-міністр Вірменії. Російський диктатор традиційно звинувачував Захід у тому, що РФ напала на Україну, а також скаржився, що проти РФ нібито знову розв'язана справжня війна. Які висновки можна зробити після чергового парадобісся країни-агресора? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – Путін раптово заявив, що РФ не розпочинала війну проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини