Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти вигадали новий спосіб "інтеграції" захоплених територій України
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вигадали новий спосіб "інтеграції" захоплених територій України

Губернатори Воронезької та Ростовської областей уклали угоду про утворення співдружності "Донбас" з Леонідом Пасічником та Денисом Пушиліним

30 листопада 2023, 18:10 comments1429
Поділіться публікацією:

Росіяни вигадали новий спосіб створити ілюзію "приналежності" тимчасово окупованих територій сходу України до РФ. Самопроголошена адміністрація разом із російськими губернаторами уклали "угоду" про утворення співдружності. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Центр національного спротиву.

Окупанти вигадали новий спосіб "інтеграції" захоплених територій України

Пушилін та Пасічник. Фото: з відкритих джерел

"Напередодні губернатори Воронезької та Ростовської областей уклали угоду про утворення співдружності "Донбас" з Леонідом Пасічником та Денисом Пушиліним, які імітують, що є керівниками на захоплених землях Луганської та Донецької областей", — йдеться у повідомленні ЦНС.

Зазначається, що таким чином ворог намагається розширити та розмити географічне поняття Донбасу та надати йому російську приналежність.

У ЦНС наголошують, що насправді Воронезька область ніколи не належала до Донбасу, і лише незначна територія Донецького басейну була передана за часів СРСР до Ростовської області.                                                                                                        

"Ці юридичні угоди не мають жодної сили та є нікчемними бутафоріями для поширення пропаганди", — підсумували у повідомленні.

Зазначимо, Центр національного спротиву також повідомляв, що путінський режим масово заселяє мігрантами з Азії тимчасово окуповані території України. Більшість із них згодом долучаються до кримінальних угруповань для терору українського населення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорять нові пояснення Путіна війни проти України: чому ще хтось вірить у переговори.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини