Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти відмовляються йти на штурми і тікають з окопів: ЗСУ назвали напрямок
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти відмовляються йти на штурми і тікають з окопів: ЗСУ назвали напрямок

Окупанти на Таврійському напрямі відмовляються виконувати накази командування

5 січня 2024, 09:30
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська на Таврійському напрямку бунтують, відмовляються йти на штурми і тікають із окопів. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського спрямування полковник Олександр Штупун.

Окупанти відмовляються йти на штурми і тікають з окопів: ЗСУ назвали напрямок

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"По-перше, у них свята новорічні, і не дуже хочуть росіяни йти в атаку взагалі, деякі підрозділи починають бунтувати і відмовляються або тікають із окопів, щоб не йти. Тобто саботують", — розповів Штупун.

За його словами, ворог намагається максимально завдати шкоди логістичним шляхам, українським укріпленням та дістати українських захисників. Після цього окупанти спробують знову кинути вперед у "м'ясні" штурми нову піхоту.

Спікер також повідомив, що на Запорізькому напрямі росіяни намагаються повернути втрачене становище. А загальні втрати ворожої армії тримаються лише на рівні 400-500 окупантів за добу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи може ракетний терор з боку РФ прискорити допомогу Україні: про що говорить реакція союзників.

Також видання "Коментарі" повідомляло – тема можливих переговорів між Україною та Росією часто виринала наприкінці минулого року в медіапросторі. Немає сумнівів, що про це говоритимуть і у новому році. Вже кажуть. Так, радник глави Офісу президента Михайло Подоляк наголосив, що навіть ймовірний "відхід" з Кремля російського диктатора Володимира Путіна не є підставою для початку переговорів. Лише – виведення російських військ з усієї території України у міжнародно визнаних кордонах. Чи є ймовірність, що 2024-го дозріють умови, які зроблять переговори Києва з Москвою можливими? Які сценарії розвитку подій? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини