Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти "відкрили" повторно перинатальний центр у Запорізькій області
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти "відкрили" повторно перинатальний центр у Запорізькій області

Окупанти вирішили видати за свій об'єкт, збудований Україною ще у 2021 році

6 жовтня 2023, 18:00
Поділіться публікацією:

У місті Мелітополь, окупованної частини Запорізької області, рашисти "відкрили" перинатальний центр, який було збудовано ще 2021 року. Про це, як повідомляють "Коментарі", написав мелітопольський міський голова Іван Федоров.

Окупанти "відкрили" повторно перинатальний центр у Запорізькій області

"Малятко" в Мелітополі відкрили ще в 2021 році

"Грабування та присвоєння чужих досягнень – фірмовий стиль росіян на тимчасово окупованих територіях, — написав Іван Федоров у своєму телеграм-каналі. — Цього разу циркачі з Росії вирішили... повторно відкрити пологовий будинок у Мелітополі. Для споживачів своєї пропаганди його "солідно" назвуть перинатальним центром. Насправді, поява сучасного пологового будинку в Мелітополі ще у травні 2021 року стала можливою завдяки співпраці з ПРООН та Європейським інвестиційним банком".

На будівництво сучасного пологового будинку Україною та її партнерами було витрачено 63 мільйони гривень.

Нагадаємо, що окупанти рік тому, 30 вересня 2022 року, урочисто проголосили анексію чотирьох українських регіонів – Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей. Причому, і тоді й зараз вони не контролюють значну частину Запорізької області, зокрема її обласний центр. Осередком окупованої частини Запорізької області окупанти проголосили Мелітополь, де офіційно розміщується їхній "губернатор" — зрадник України, екс-регіонал Євген Балицький.

Тим часом, росіяни готуються до утримання одного із ключових міст на півдні. За інформацією розвідки Британії, росіяни посилюють оборонні укріплення на підступах до Токмака.

Клімкін помітив знакову "обмовку" Путіна. Екс-міністр закордонних справ України звернув увагу на важливі аспекти у промові глави РФ.

А експерти пояснили, чи справді тривала війна з РФ неминуча.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини